Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Малко са

...
Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Малко са
Коментари Харесай

Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица

Двамата баджанаци и до през днешния ден били близки приятели 

Малко са хората, които признават любовните си афери, само че поп певицата Елвира Георгиева го направи и то в студиото на „ Събуди се “. Тя призна за любовния триъгълник сред нея, първия и втория й брачен партньор, които най-после стават и другари.

Първият й мъж Владимир Наумов тя среща при започване на кариерата си. Той бързо става създател на песните й и неин управител. Тя го дефинира като неин наставник, татко, непосредствен човек, сродна душа, преподавател, въобще човек, който постоянно ще обича. Той даже я среща с втория й брачен партньор. Певицата желае да си сложи имплатни на гърдите си, той е склонен и двамата с него обикалят клиники. Накрая вземат решение да се оперира при доктор Николай Георгиев.След интервенцията последвали съвещания и в един миг певицата схваща, че е хлътнала по хирурга.

„ След 17 години брак усетих, че душата ми има потребност от нещо ново, вълнуващо, разтърсващо. Като разбрах, че към влюбена още веднъж седнах да поговоря откровено с Владимир.Той реагира по този начин, както малко мъже биха го създали. Каза ми да изживея това възприятие, да се отдам на любовта, а той постоянно ще е до мен “, връща обратно лентата изпълнителката.

Елвира среща двамата мъже в живота си и от време на време те пътуват тримата по участия. Накрая, след шест години, брачният партньор й споделя да уреди нещата юридически и тя подписва брак с втория си мъж. След което стопира участията си. Елвира Георгиева твърди, че е щастлива, само че съгласно упоритата клевета новия й мъж не стопира да й поставя рога.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР